FoodTechShow

Cégcsoportunk 2024. április 9-10-én sikeresen részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. energiahatékony ipari kapukat, dokkolástechnikai berendezéseket, biztonságtechnikai megoldásokat kínál az Ügyfelei számára.

Dokkolóállások utólagos hőszigetelése

Többéves szakmai tapasztalatnak és fejlesztési munkának köszönhető az EFA GLOBAL DOCKING Kft. energetikai megoldása, az épületen belüli rakodóállások utólagos hőszigetelése, az EGD Termozsilip. A rámpakiegyenlítők acélfelületének nagy hőátbocsátási tényezője számottevő energiaveszteséget okoz. Gyakorlatilag a rámpakiegyenlítőn télen-nyáron, éjjel-nappal távozik a fűtési és a hűtési energia, függetlenül attól, hogy a rakodóállás használatban van, vagy sem.

Az EGD Termozsilip alkalmazásával az épületen belüli rámpakiegyenlítők esetén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Ez az energiamegtakarítás a rakodóállások használati intenzitásától független. A Termozsilip alkalmazása nem csupán energiahatékonysági előnyökkel jár. Az EGD Termozsilip hozzájárul a gyártási és logisztikai berendezések, áruk védelméhez, valamint javítja az épületben belüli munkakörülményeket is. Mérnök értékesítő munkatársaink műszaki segítséget nyújtanak az energetikai számítástól a tervezésen át, a teljes beruházás során, hogy Ügyfeleink maximalizálni tudják az ipari épület energiahatékonyságát.

A kiállítók listája és az elkészült online katalógus elérhető ide kattintva.

További bejegyzések

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EGD 2021-ben csatlakozott a 10 millió fa mozgalomhoz, és érdi telephelyén 18 fát ültetett. Gondozásuk azonban nagyobb figyelmet és több erőforrást igényel az első években. 100 %-os sikert értünk el!

10 millió fa mozgalom Érden

10 millió fa mozgalom Érden

Az utóbbi időben egyre több kezdeményezés indult arra, hogy faültetéssel próbáljuk megállítani, vagy legalább lassítani a klímaváltozást. Az EFA Global Docking Kft. 18 nagyméretű hársat és platánfát ültetett.