Energiahatékony hő- és füstelvezető kupolák Rooftop bemutatója

A 2024. július 24-én tartott RWA Rooftop eseményünkön a meghívott érdeklődőknek bemutattuk az akril hő- és füstelvezető kupola kínálatunkat. Az élő termékbemutatóra és prezentációra a tetőteraszon került sor. A páratlan budai kilátás emelte az esemény élményét.

Mérnökértékesítőink részletesen ismertették a hő- és füstelvezető kupolák működését, melyek nemcsak a biztonság, hanem az energiahatékonyság terén is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Beépítésükkel jelentősen csökken az épület HVAC energiafelhasználása. Igény esetén a kupolák a napi szellőztetést is biztosítják, amely jelentősen növeli a komfortérzetet és csökkenti a rezsiköltséget.

A kupolák többrétegű kivitelben rendelhetők, ezzel hozzájárulnak az épület belső hőmérsékletének megőrzéséhez: télen fokozzák a fűtés, nyáron pedig a hűtés hatékonyságát. A kupolák széles forma- és méretválasztéka lehetővé teszi a meglévő ipari és kereskedelmi épületek kupoláinak egyszerű rekonstrukcióját.

A gyártó a kupolákat összeszerelt állapotban szállítja, ezzel a beszerelési idő és annak költsége is jelentősen csökken.

Vendégeink megtekinthették a teleszkóposan kitolható, távolról is működtethető nyitószerkezetet. A rendezvényre tűzvédelmi szakemberek is érkeztek, akik örömmel fogadták az új STÖBICH fejlesztések bemutatóját. Ismertettük a lítium-ion akkumulátorok tűz- és robbanásbiztos tároló és szállító konténereit, a StrainLock és StrainBox termékeket. A hűtési funkcióval és a mérgező gázok kiszűrésére alkalmas rendszerrel rendelkező konténerek ADR kompatibilisek. Bemutatásra került a duplakamerás hő- és füstdetektáló rendszer is, amely kültéren és beltéren is alkalmazható, használatával minimálisra csökkenthető a tűz keletkezése és észlelése közötti idő.

Az EFA Service Hungary Kft. kizárólagos magyarországi szakszervize a német EFAFLEX gyorskapuknak, a STÖBICH tűzvédelmi eszközöknek és az EGD dokkolástechnikai berendezéseknek. A karbantartásszolgáltató biztosítja ezen berendezések időszakos és rendszeres karbantartását hagyományos szerviz és karbantartási folyamattal és a prediktív digitális karbantartás alkalmazásával.

A rendezvény pozitív visszajelzései és a növekvő szakmai érdeklődés egyértelműen jelzik, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az épületek tűzvédelmi megoldásai esetén az energiahatékony megoldásokra, továbbá nemcsak a passzív, hanem az aktív tűzvédelmi megoldások iránt is. A bemutatott innovációink révén biztonságosabbá és fenntarthatóbbá válnak a modern épületek. Az ínycsiklandó falatok, a kellemes hangulat és a tetőterasz adta különleges környezet együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy a rendezvény minden résztvevő számára maradandó élmény legyen.

További bejegyzések

FoodTechShow

FoodTechShow

Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EGD 2021-ben csatlakozott a 10 millió fa mozgalomhoz, és érdi telephelyén 18 fát ültetett. Gondozásuk azonban nagyobb figyelmet és több erőforrást igényel az első években. 100 %-os sikert értünk el!

10 millió fa mozgalom Érden

10 millió fa mozgalom Érden

Az utóbbi időben egyre több kezdeményezés indult arra, hogy faültetéssel próbáljuk megállítani, vagy legalább lassítani a klímaváltozást. Az EFA Global Docking Kft. 18 nagyméretű hársat és platánfát ültetett.