EFA GLOBAL DOCKING Kft. – Dokkolástechnika (egd.hu)

EFA GLOBAL DOCKING Kft.

Cégcsoportunk 17 éve foglalkozik ipari kapuk, rakodástechnikai berendezések, tűzgátló kapuk telepítésével, szervizelésével és tervszerű karbantartásával. Magyarországi készletünk gyors szállítási és telepítési határidőt tesz lehetővé. Egyedi igények esetén kedvező gyártási határidővel, innovatív műszaki megoldásokat kínálunk megrendelőink részére. Az EGD hazai alkatrész raktárkészlete, képzett szakember állománya a megbízható, gyors és szakszerű EGD szervizszolgáltatás alapja.

Ipari és kereskedelmi épületek a fenntarthatóság jegyében

Az ipari, logisztikai és kereskedelmi szektor számára az épületek energetikai paraméterei alapvető költségtényezőt jelentenek,
az üzemeltetési költségek befolyásolják a termékek és szolgáltatások árát és ezen keresztül a gazdasági társaságok piaci pozícióját.

Az ipari épületek energetikai paraméterei meghatározók a fenntarthatóság szempontjából. Több komplex módszerrel, fenntarthatósági benchmarking alkalmazásával vizsgálják az ipari és logisztikai épületek környezeti hatását. A tervezés, a szerkezet, az anyagfelhasználás alapvető szempontok, melyek értékelésével kapnak energetikai besorolást az ipari ingatlanok.

A Magyarországon is alkalmazott, a kereskedelmi és az ipari épületeket vizsgáló BREEAM értékelési módszer kihívás elé állítja a beruházókat, az építész és technológiai tervezőket. Az épületek tervezésekor tisztában kell lenni azzal, hogy milyen előnyök és üzemeltetési költségmegtakarítás érhetőek el, ha energiahatékony megoldásokat alkalmaznak. Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. globális tapasztalattal, innovatív megoldásokkal, magas színtű szakértelemmel rendelkezik a saját gyártású ipari kapuk, rakodástechnikai berendezések, a forgalmazott gyorsmozgású ipari kapuk szakszerű telepítése és karbantartása tekintetében. Az EGD az alkalmazott beépítési technológiával hozzájárul a létesítmények BREEAM „excellent” energetikai minősítéséhez.

EGD Ipari Kapuk – A sokoldalú alkalmazhatóság

Az EGD Szekcionált Ipari Kapuk széleskörű alkalmazhatósága, a megjelenésük egyedi tervezhetősége rendkívüli lehetőséget ad a felhasználók számára. A standard kínálaton túl funkcionalitás és dizájn tekintetében az egyes részletek összeállításával megtalálhatják az igényeiknek megfelelő ipari kaput.

Az EGD Szekcionált Ipari Kapuk ISO 40, ISO 60, ISO 80 típusai különböző kapupanel vastagsággal rendelkeznek. A kapupanelek belső és a külső felülete között poliuretán hab biztosítja hőhídmentes
hőszigetelést.

Az EGD Szekcionált Ipari Kapuk ALU 40, ALU 60, típusai hő- és hangszigetelt kivitelben, többféle műanyag ablakkerettel rendelhetők. A sokféle tervezési és alkalmazási lehetőségnek köszönhetően az ALU szekcionált kapuk a funkcionalitást kombinálják az egyedi kialakítási lehetőséggel és az optimális fényáteresztési képeséggel.

Az EGD Szekcionált Ipari Kapuk PANORAMA 40, PANORAMA 60 típusainak panel-megoldása egyedi. A függőleges elválasztók nélküli széles panoráma kapulapok elegáns megjelenést kölcsönöznek
ennek a típusnak.

EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk – energiahatékony, innovatív technológia

A német gyártóvállalat 1974-es alapítása óta kizárólag ipari kapuk gyártásával foglalkozik. Az energiahatékony alacsony karbantartás-igényű gyorsmozgású ipari kapuk legendásak megbízhatóságáról,
gyorsaságáról. Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. elkötelezett a minőségi termékek forgalmazása és az innovatív telepítési technológiák
alkalmazása mellett.

EGD rakodástechnikai berendezések – EGD a dokkoló specialista

Kínálatunkból megrendelhető a rakodástechnikai berendezések széles választéka, úgy, mint, rámpakiegyenlítők, dokkolást segítő rendszerek. A rakodástechnika területén szerzett sokéves tapasztalatnak és az igények pontos ismeretének köszönhetően garantáljuk partnereink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást.

EGD rakodóházak – Épületen kívüli dokkolás segítô megoldás

Az EGD rakodóházak alkalmazásával nagymértékben javítható a dokkolórendszer hőelválasztása, ezáltal csökkenthetők az energiaköltségek. Ez kiemelten fontos tényező a hőmérséklet-szabályozott raktárak és hűtőházak esetén. A könnyű és gyors szerelési technológia, az előre elkészített EGD rakodóház épületelemeknek köszönhetően alkalmazásuk gyors és költséghatékony. Az épületen kívüli megoldások mellett épületen belül elhelyezhető, a külső homlokzathoz illeszkedő rakodóházak is megtalálhatók a kínálatunkban.

STÖBICH tûzgátló kapuk – német tûzvédelmi technológia

A Stöbich tűzvédelmi termékek a megbízható
védelmet jelentik a tűz és a füst ellen az ipari, kereskedelmi, logisztikai épületek és a közintézmények
esetén.

A Stöbich számos kísérleti tűzpróba és sikeres építési projekt alapján vált tűzvédelmi szakértővé, világszerte megfelelve a helyi előírásoknak, szigorú építési szabályoknak.

TÖBICH szállítópálya tûzgátló kapuk – ECCLOS Európai mûszaki engedéllyel

Az eltérő gyártási és logisztikai folyamatok a legkülönfélébb szállítópálya-rendszereket igénylik. Ha a szállítópálya tűzgátló vagy tűzzáró falazaton, mennyezeten halad át, akkor szükséges a nyílások tűzvédelmi lezárása, megakadályozandó a tűz terjedését a szállítópályán vagy a szállított áruk által. Tűz esetén a szállítópálya-rendszer lezárása (röviden CSC) azonnal és automatikusan
történik annak leürítését követően.

Az EGD kínálatában megtalálható a Stöbich tűzvédelmi termékek teljes választéka.

EGD rakodástechnikai berendezések kiegészítôi – kamion-dokkoló kiegészítôk

Alkalmazza az EGD rakodástechnikai berendezések kiegészítőit ezzel optimalizálva az anyagmozgatási folyamatokat, továbbá védelmet biztosítva a dolgozók, járművek és az épületek számára. Csúszásmentes/zajcsökkentő bevonatok, ütközőbakok, raktér megvilágító lámpák, EPDM réstömítések, szenzoros kerékékek, hidraulikus kerékrögzítők,
forgalomirányító lámpák és rendszerek,kamionkerék-megvezetők megrendelhetők az EGD kínálatából. A biztonságos munkavégzés növeli a hatékonyságot.

EGD ipari kapu-tömítések – idôjárás elleni védelem

Az EGD kaputömítések alkalmazásával nő a
logisztikai folyamatok energiahatékonysága, megszüntethető az áruk időjárási viszonyokkal szembeni kitettsége. Kizárható a nyári hőség, a téli hideg, a huzat, valamint a por és a rovarok a ki- és berakodáskor. Ideális megoldást nyújtanak hőmérséklet-szabályozott raktárak esetén.

EGD Biztonságtechnika – a dolgozók és eszközök védelme

Az EGD termékkínálat fontos részét képezik a biztonságtechnikai eszközök. Alkalmazásukkal megvédi a logisztikai és gyártó épületek berendezéseit, biztonságossá teszik a rakodó járművek mozgását ezzel biztosítva a hatékony, balesetmentes működést.

EFA GLOBAL DOCKING Kft. – karbantartás és szerviz szolgáltatás

Korszerűtlen, elhasználódott berendezés cseréjét tervezi? Az ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek élettartama egyenlő egy személyautó élettartamával. Mégis másról van szó, hiszen ma egy 15-20 éves autóval eljutunk ugyan a célhelyre, de ipari mennyiségű munkára már nem alkalmas!

Tervezzen velünk, ha Cégének van rekonstrukciós terve, a berendezések cseréje tervszerűen történik vagy eseti fejlesztésre van szüksége.

Az EGD szakmai tanácsadással, egyedi kalkulációval, rövid határidővel, magyarországi raktárkészlettel áll ügyfelei rendelkezésére.

Sok éves szakmai tapasztalatunk, a magyar ipar és logisztika legkomolyabb területein szerzett imereteinkkel készséggel segítünk a tervezés, beárazás, kivitelezés teljes folyamatában.

A projekt TELJES KÖRÛ LEBONYOLÍTÁSÁT VÁLLALJUK a tervezéstől a kivitelezésig! Egyedi, személyre szabott kalkulációval, rövid határidővel segítjük ügyfeleink munkáját !