KARBANTARTÁS és SZERVIZ

AZ ÖN CÉGÉRE, A BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA, HASZNÁLATI INTENZITÁSRA SZABOTT KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

Idő- és költséghatékony  karbantartási csomagok a rakodástechnikai berendezések megbízható működésének érdekében

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. a Rakodástechnikai Berendezések Specialistája

Tervezés | Gyártás | Telepítés | Tervszerű, Megelőző Karbantartás

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. megalapításakor az alapítók célja az volt, hogy erős szolgáltatói háttérrel rendelkező vállalatot hozzanak létre a rakodástechnikai berendezések piacán a tervezés – gyártás – telepítés – karbantartás – tervezett fejlesztés teljes ciklusában.
A cégünk által gyártott és forgalmazott termékek értékesítése és telepítése csupán az első lépés a Partnerekkel való közös együttműködésben.
A megbízható működés alapja a cégre szabott EGD háttértámogatás.
A rakodástechnikai berendezések meghibásodása használatuk során elkerülhetetlen. Annak érdekében, hogy berendezései magas üzemhányaddal, hosszú élettartammal, költséghatékonyan működjenek az EGD tervszerű, megelőző karbantartási program igénybevételével gondoskodhat.
Az EGD a szekcionált ipari kapuk, ipari gyors mozgású kapuk, kamiondokkoló-rendszerek, speciális tűzgátló kapuk, automata szállítópálya tűzgátló lezárások és ütközésvédelmi rendszerek telepítését követően, teljeskörű szolgáltatási hátteret biztosít a Partnerek számára.

Partnereink több EGD karbantartási csomag közül választhatnak cégük mérete, a berendezések mennyisége és típusa, valamint a használatuk gyakorisága szerint. Az EGD karbantartási csomagok kiválasztásával lehetőség nyílik arra, hogy idő- és költséghatékony, tervezhető karbantartást biztosítsanak a rakodástechnikai berendezéseik megbízható működéséhez.
Az EGD szakmai tanácsadással, egyedi kalkulációval, rövid határidővel, magyarországi raktárkészlettel áll a megrendelők rendelkezésére.
Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. elkötelezett az innovatív, költséghatékony termékek gyártása, értékesítése, a környezetbarát telepítési technológiák, valamint a fenntartható karbantartási folyamatok mellett. A korszerű EGD Rakodástechnikai Berendezések és az EGD Karbantartási szolgáltatás választásával hozzájárul környezetünk aktív védelméhez.
Hiszünk benne, hogy Partnereinkkel és szakképzett munkatársainkkal együtt alakítjuk a rakodástecknika jövőjét.

FEJLESZTÉSI STRATÉGIA
Van Cégének rekonstrukciós terve?

Tervezzen velünk! Tervszerű, professzionális rakodástechnikai berendezések cseréje korszerű, új, akár 2 év garanciával rendelkező típusra?  A projekt TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁSÁT VÁLLALJUK a tervezéstől a kivitelezésig!

Egyedi, személyre szabott kalkulációval, rövid határidővel, magyarországi raktárkészlettel állunk szíves rendelkezésükre.

  TERVEZETT KARBANTARTÁS
  A rakodástechnikai berendezések megbízható működésének alapja az EGD karbantartási szolgáltatás igénybevétele a cégére és berendezéseire szabott Karbantartási Csomag választásával.
  Partnereink több EGD Karbantartási Csomag közül választhatnak cégük mérete, a berendezések mennyisége és típusa, valamint a használatuk gyakorisága szerint.

  További információ vagy karbantartás megrendelés:

   ESETI SZERVIZ
   Az intenzív ipari használat során rakodástechnikai berendezései meghibásodása vagy sérülése termeléskieséssel jár.  A gyors helyreállítás érdekében javasoljuk valamelyik EGD Karbantartási Csomag választását, mely kiemelten kezeli a szerződött partnerek szervizigényeit is. Azonnali  kapcsolatfelvétellel, helyszíni kiszállással és Partnerekre szabott EGD alkatrész raktárkészlettel nyújtunk háttérszolgáltatást szerződött partnereink részére.

   Ipari kapu, dokkoló rendszer meghibásodása vagy sérülése esetén az EGD szerviz divíziója magasan képzett szakemberállománnyal teljesíti javítási igényét.