Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő billenő orrlemezzel

Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő billenő orrlemezzel

Az acél podesztben elhelyezett billenő orrlemezes rámpakiegyenlítő az a komplett rakodórendszer, amely ipari kapu vagy épület elé szerelhető önálló egységként. A billenő orrlemezzel ellátott, hidraulikus rámpakiegyenlítő elem és az alsó oldalukon elhelyezett, megerősített, oldalirányú talpak alkotják ezt a szintező egységet. Akár egyetlen gombnyomással működtethető. Miután a platform elérte a legmagasabb pozíciót, az orrlemez automatikusan kibillen és ráfekszik a teherautóplatóra. Magassága igazodik az összes platómagassághoz, a be- és kirakodás során követi a jármű mozgását (automatikus lebegés pozíció).

Az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő költséghatékony megoldás a meglévő épületek rakodórendszerrel történő felszerelésére, mivel nem igényel előkészítő építési munkálatokat. Különböző szögekben (45°, 60°, 75°, 90°, 105°, 120°, 135°) telepíthető az épülethez, így lehetővé teszi a rendelkezésre álló terület optimális kihasználását, a zökkenőmentes és hatékony be- és kirakodást biztosítva. Kapható tűzihorganyzott vagy festett kivitelben.

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. által forgalmazott rakodórámpák lehetővé teszik a különböző platómagassággal rendelkező teherjárművek dokkolását problémamentes járműajtó nyitás mellett.

Ez a rámpakiegyenlítő EGD rakodóházzal bővíthető. Az EGD rakodóház védőburkolattal látja el az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítőt. Ez a komplex egység a raktárépület elé telepíthető megvédve az árukat a ki- és berakodás folyamata alatt az időjárás hatásaitól. A tartószerkezetként szolgáló rámpaszint-kiegyenlítő, a podeszt és a szekcionált kapu komplex rakodórendszert alkot. Pontos igényfelmérés és műszaki tanács érdekében keresse bizalommal kollégáinkat.