Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő teleszkóposan kitolható orrlemezzel

Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő teleszkóposan kitolható orrlemezzel

Az EGD rakodórámpák széles választékának új terméke ez a teljes rakodórendszer, amely az ipari kapu vagy az épület elé szerelhető, önálló egységként. A teleszkóposan kitolható orrlemezzel ellátott, hidraulikus rámpakiegyenlítő az alsó oldalakon megerősített, oldalirányú talpakkal rendelkezik. Egyetlen gombnyomással működtethető és miután a teleszkóposan kitolható orrlemez a pontos helyére kerül, automatikusan követi a jármű mozgását a be- és kirakodási folyamat során (automatikus lebegés funkció).

Ennek a rámpakiegyenlítőnek a nagy előnye az orrlemez rugalmassága, ami garantálja a hatékony be- és kirakodást azokban az esetekben is, amikor a jármű elhelyezkedése nem teljesen ideális, így elkerülve annak időigényes és bonyolult helyzetváltoztatását.

Az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő költséghatékony megoldás a meglévő épületek rakodórendszerrel történő felszerelésére, mivel nem igényel előkészítő építési munkálatokat. Különböző szögekben (45°, 60°, 75°, 90°, 105°, 120°, 135°) telepíthető az épülethez, így lehetővé teszi a rendelkezésre álló terület optimális kihasználását, a zökkenőmentes és hatékony be- és kirakodást biztosítva. Kapható tűzihorganyzott vagy festett kivitelben.

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. által forgalmazott rakodórámpák lehetővé teszik a különböző platómagassággal rendelkező teherjárművek dokkolását problémamentes járműajtó nyitás mellett.

Ez a rámpakiegyenlítő EGD rakodóházzal bővíthető. Az EGD rakodóház védőburkolattal látja el az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítőt. Ez a komplex egység a raktárépület elé telepíthető megvédve az árukat a ki- és berakodás folyamata alatt az időjárás hatásaitól. A tartószerkezetként szolgáló rámpaszint-kiegyenlítő, a podeszt és a szekcionált kapu komplex rakodórendszert alkot. Pontos igényfelmérés és műszaki tanács érdekében keresse bizalommal kollégáinkat.