EFAFLEX Betörésbiztos Gyorsmozgású Ipari Spirálkapu EFA-SST® Secure

A legbiztonságosabb gyorsmozgású ipari kapu a világon

EFAFLEX Betörésbiztos Gyorsmozgású Ipari Spirálkapu EFA-SST® Secure

Az EFA-SST® Secure gyorsmozgású spirálkapu 

  • DIN V ENV 1627-1630:1999-04 szerinti WK 4 ellenállási osztály
  • EFAFLEX által szabadalmaztatott technológia
  • Tesztelés és tanúsítás: ift Rosenheim
  • Automatikus lezárás minden zárási folyamat végén
  • Szükségnyitás húzórugók használatával
  • Akár 1,0 m/s nyitási sebesség
  • Akár 0,6 m/s zárási sebesség
  • 250 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. méret Sz=4.000 mm, Ma=5.000 mm

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

Magas szintű védelem

Betörés, rablás és rongálás – sajnos ezek a bűncselekmények a modernkor gyakori velejárói. Különösen a betörések és a rablások jól szervezettek, előre eltervezettek, és olyan bűnőzi hálózatok hajtják végre, amelyek rendelkeznek az ingatlanba történő erőszakos behatoláshoz és az értékek ellopásához szükséges eszközökkel. A fenti veszélyek elhárítása érdekében gyakran alkalmaznak elektronikus biztonsági érzékelő és riasztó rendszereket, amik komplikáltabbá tehetik a logisztikai folyamatokat, illetve lelassítják a vállalati folyamatokat, így jelentősen korlátozzák a munkát. Az EFAFLEX betörésbiztos spirálkapuja válasz a kihívásra.

Határtalan biztonság

Az EFA-SST® Secure az EFAFLEX legújabb fejlesztése, egyetlen kapumegoldásban egyesíti a gyorsaságot és a biztonságot. Miközben maximális védelmet nyújt, egy hatékony EFAFLEX gyorsmozgású kapu sebességét kínálja. A dupla oldalú automatikus zárak a kaput lezárják minden zárási művelet során, és szinte áthatolhatatlan akadállyá változtatják azt. A kapu egybeolvad az épületszerkezettel, figyelemre méltó nyitási és zárási sebessége pedig biztosítja a folyamatok gyorsaságát, valamint az értékek védelmét.

Tesztelés és tanúsítás

Az ift Rosenheim által végzett, DIN V ENV 1627-1630:1999-04 szerinti tesztelésnek köszönhetően a kapu WK 4 ellenállási osztály besorolást kapott, ami maximális biztonságot nyújt a betöréssel, rablással és rongálással szemben.