EFAFLEX Feltekeredő Kis Beépítési Helyigényű Tisztatéri Gyorskapu

EFAFLEX Feltekeredő Kis Beépítési Helyigényű Tisztatéri Gyorskapu EFA-SRT® CR Efficient

EFAFLEX Feltekeredő Kis Beépítési Helyigényű Tisztatéri Gyorskapu

EFA-SRT® CR Efficient kis beépítési helyigényű tisztatéri gyorskapu

  • Szinte légmentesen zár
  • Rendkívül vékony beépítési kapukeret
  • ISO 6 osztályig tanúsítva
  • Nyitási sebesség 0,8 m / s-ig
  • Zárási sebesség 0,5 m / s-ig
  • 100 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. méretek Sz = 3000 mm x Ma = 3500 mm – ig

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

Minden részletre kiterjedő figyelem

A klasszikus csarnokkapu potenciálisan robbanásveszélyes légkörhöz

A gyorsmozgású EFA-SRT® CR Efficient feltekeredő kapukat általános tisztatérben történő használatra tervezték. A kivételesen keskeny kapulábak helytakarékos, ugyanakkor esztétikus megjelenést biztosítanak. Szűk beépítési hely esetén is alkalmazható. A beépített absolute encoder biztosítja az automatikus működést, így nincs szükség kézi szinkronizálásra.

TÜV tanúsítvány

Az EFA-SRT CR Efficient tisztatéri kapu TÜV tanúsítvánnal rendelkezik. Tisztatérben történő használatot tesz lehetővé ISO 6 osztályig.