EFAFLEX Gépvédelmi Gyorsmozgású Ipari Spirálkapu EFA-SST® MS

Az EFAFLEX spirálkapu a kínálat klasszikusa

EFAFLEX Gépvédelmi Gyorsmozgású Ipari Spirálkapu EFA-SST® MS

EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu

  • Funkcionális biztonság: »d« teljesítményszint
  • Akár 2,7 m/s sebesség
  • Kompakt kialakítású extrudált alumínium lamellákkal kombinált fém kapulap
  • 250 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. 7 ciklus percenként
  • Életciklus: 12 év
  • Standard méret max. Sz=3.000mm x Ma=3.000mm

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

Maximális biztonság – Gépvédelmi kapuk

Biztonságos megoldás – érintésmentes működés

Az EFAFLEX spirálkapu vékony, duplafalú, extrudált alumínium lamellákkal kombinált fém kapulappal készül, ötletes konstrukciós elve kompakt kialakítást tesz lehetővé. A harmonikus dizájn csendes, biztonságos, gyors működéssel párosul. A kapulap érintésmentesen működtethető megakadályozva a felületek karcolódását, ennek köszönhetően az opcionális akril átlátszó lamellák nem karcolódnak, homályosodnak az intenzív használat esetén sem.

Kapuvezérlés

A vezérlőegység PL »d« teljesítményszinten működik biztonságos vezérlőáramkörök esetén bővíthető az összekapcsoló interface csatlakozó modul használatával.

Súlykiegyenlítés

Az EFA-SST® MS gépvédelmi ipari kapu közel karbantartásmentes, elektromechanikus működés-felügyelettel ellátott, húzórugós szerkezettel működik.

További különleges előnyök

Az önálló elválasztó védőburkolatként használt EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu teljesíti a biztonságos, modern gépvédelmi kapukra vonatkozó követelményeket. Az opcionális padló tartórészek használatával önhordó, önálló telepítés valósítható meg. A spirálegységhez kapható kiegészítő fedelek biztosítják a védelmet alacsony magasság esetén is. Az EFA-SST® MS természetesen rendelkezik átlátszó fedéllel is, amelyen keresztül tisztán látható a DIN EN ISO 13849-1 szerinti Cat. 4 / Pl »e« osztályú, beépített biztonsági véghelyzeti határkapcsoló.

Padló tartórész

Opcionális tartóelemek a kapurendszer önálló rendszerként való telepítéséhez. Az egyenetlen talaj szintezését csavarok biztosítják.

Biztonság

Biztonsági élvédelemmel, kiegészítő fénysorompóval kombinálható.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel! Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni.

Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia – nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10×10 m2 területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.

A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozzák az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazható.

Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.