EFAFLEX Gyorsmozgású Feltekeredő Ipari Kapu EFA-SRT® ST ECO

EFAFLEX Gyorsmozgású Feltekeredő Ipari Kapu EFA-SRT® ST ECO

 EFA-SRT® ST feltekeredő gyorskapu

   • Frekvencia átalakítóval
   • Vezérlő a kapukereten
   • Ütközésvédelem az alapfelszereltségben
   • Akár 2,0 m/s nyitási, akár 0,75 m/s zárási sebesség
   • 150 000 működési ciklusra tervezve
   • Sztenderd méret max. Sz = 4 500mm x M = 5 000mm

Innovatív és biztonságos

Az EFAFLEX által szabadalmaztatott EFA Soft Touch System rendszer minden igényt kielégít: a kapulap stabilitását a huzat vagy a nyomáskülönbség nem befolyásolja, a kapu gyorsan működik, szükség esetén kézzel is könnyedén kinyitható. Az ütközés elleni védelem és a gépkezelő védelme biztosított. Ez az innovatív technológia egyetlen integrált rendszerben kombinálja a kapulap feszítést, a súlykiegyenlítést, valamint az ütközés és törés elleni védelmet. Más konstrukcióktól eltérően, az EFA-SRT® Soft Touch önálló, bepattintható csatlakozói az alsó véghelyzet elérésekor összekapcsolódnak. Ezzel abszolút biztonságos a működtetés és hosszú élettartam. Olyan területekre javasoljuk, ahol szükséges a gyakori hozzáférés a személyzet által.

Ütközés esetén elindul az önjavító mechanizmus

A kapurendszer új ütközésvédelemmel ellátott. A rugalmas záróélek kiváló működési biztonságot nyújtanak. Ha a kapulap valamilyen tárggyal vagy személlyel ütközik, a záróél könnyedén elhajlik bármely irányba – így nem szükséges kiegészítő biztonsági jelzőszalag. A fenti esetben, ha az alakváltozás meghalad egy bizonyos mértéket, a kapu alsó részén található bepattintható csatlakozók kioldanak, hogy a kapu kipattanjon a vezetősínből. A szenzorok érzékelik a fenti történéseket, és „ütközés” jelet küldenek a vezérlő számára – a kapu mozgása rögtön leáll, és a kapu azonnal felnyílik.

Biztonsági berendezések

Az abszolút biztonságért

Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket a kapu alsó tartományában, ahol az ütközések majdnem 90%-a történik, a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács alkalmazása nyújt megoldást. A rendszer teljesen önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített EFAFLEX védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló rendszerek – a több biztonsághoz

Az EFAFLEX további opcionálisan választható fejlesztése a kapu előtti 10×10 m2 területet érzékelő EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozzák az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja az Ön kapujának problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapújával Ön a piac legmagasabb szintű biztonsági standardja mellett dönt – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, es természetesen a kapu számára egyaránt.