EFAFLEX Gyorsmozgású Feltekeredő Turbókapu EFA-STR® ECO

A világ leggyorsabb kapuja

EFAFLEX Gyorsmozgású Feltekeredő Turbókapu EFA-STR® ECO

EFA-STR® feltekeredő turbókapu

  • Nyitás akár 4,0 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • A legjobb szélterhelhetőségű kapu
  • EFA-ACS® opcionálisan önjavító kapulappal
  • Biztonsági berendezésekkel – opcionális
  • 250.000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=7.000mm x Ma=6.000mm

A világ leggyorsabb kapuja

A szabadalmaztatott spiráltechnika segítségével az EFA-STR® akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Az EFA-STR® alkalmazásával a logisztikai folyamat gyorsasabbá és hatékonyabbá válik. A leggyorsabb kapunk, egy spirál formájú kapulap megvezetés és a rugalmas kapulap kombinációja, garantálja az optimális közlekedést!

Nagy terhelhetőség és extrém stabilitás

Az EFA-STR® nem csak hihetetlenül gyors, hanem alacsony karbantartás-ígénye van, terhelhető és extrém stabil. Az oldalt megvezetett rugalmas kapulapot fel- és lemozgatja a hajtómű. A kapulap terhelésmentes. Egyenként kicserélhető, 4-mezős modulokból áll. Az egymástól 225 mm távolságra elhelyezett alumínium profilok merevítik a kapulapot.

Tökéletes kapulap megvezetés

Tökéletes kapulap megvezetés

Ezerszer másolva – és még mindig az első! A kapulap nem egy dobra tekeredik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálban helytakarékosan. A kapulap elemei soha nem érintkeznek egymással. Ez a működési elv egyedülálló előnyöket ad a felhasználó számára: csak ez az egyedülálló konstrukció egyesíti a legnagyobb nyitási sebességet, a hosszú élettartamot és a hatékonyságot. A spirálnak köszönhetően a kapu halk és kopásmentes müködésű – éveken keresztül megörzi kopásmentes, újszerű megjelenését.

Stabil kapulap

Rugalmas és egyúttal stabil

Az EFA-STR® kapulapja több szelvényből áll, amelyek esetén egyenként is kicserélhetők. Ez a megoldás csökkenti a javítási költségeket és az állásidőt. Maga a kapulap PVC bevonatos poliészter szövetből készül. Alumínium profilok tartják egymástól 225 mm-es távolságra az egyes szelvényeket, ezáltal gondoskodva a megfelelő stabilitásról. A rugalmas kapulapok egyedülálló kapcsolata, az alumíniumprofilos erősítés és az EFAFLEX spiráltechnika révén egy kiváló állóképességű gyors ipari kaput kínálunk az EFA-STR® termékünkkel.

Alkossa meg az elképzelésének megfelelő design-t!

Egyedi megjelenést ad cégének

Mindegy, hogy világító sárga, figyelmeztető piros, erős kék vagy semleges szürke. Kiválaszthatja a cégéhez vagy az épülethez illő színt. RAL 1021 repcesárga RAL 3000 tűzpiros RAL 5002 ultramarin kék RAL 7035 világosszürke