EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST® BASIC

Az EFAFLEX spirálkapu a kínálat klasszikusa

EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST® BASIC

EFA-SST® BASIC gyorsmozgású spirálkapu

  • Hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellák CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel
  • Elérhető akár 0,66 W/m²K hőveszteség érték
  • Nyitás akár 0,5 m/sec a BASIC kivitel esetén
  • Zárás akár 0,5 m/sec
  • Kimagasló szélterhelhetőség
  • Opcionális az EFA-SmartConnect® EFAFLEX IOT megoldás
  • 100 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=4.500mm x Ma=5.000mm

Az új spirálkapu generáció

Az energiaárak növekedése arra késztette az EFAFLEX gyorskapu gyártó német céget, hogy újra gondolja a gyorsmozgású spirálkapu kínálatát. A műszaki paraméterek újra tervezése a kapulapok fizikai tulajdonságait javította, a funkcionalitás optimalizálásával a kapuk megfelelnek a legújabb technológiai elvárásoknak az ipari és kereskedelmi épületek kapuzárására.

Jövőbe mutató EFA-THERM®-lamellák

Világ leggyorsabb ipari kapuja mostantól hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellákkal és CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel készülnek. Lammelák rendelhetők 40, 60, 80, vagy 100 mm panelvastagsággal, ennek alapján 0,7 és 1,4 W/m²K érték közötti hőszigetelés érhető el. Az EFA-THERM® hőszigetelt lamellák az EFA-SST® kapuk szériatartozéka. Az új kapulap masszív, hosszú élettartamú, hő- és hangszigetelt. Igény esetén a kapulapok fényáteresztő EFA-CLEAR® átlátszó akril üveg lamellákkal helyettesíthetők.

Kiváló hang- és hőszigetelés

Energiahatékony kapumegoldás – rendkívüli állóképesség

Az ipari, logisztikai és kereskedelmi szektor számára az épületek energetikai paraméterei alapvető költségtényezőt jelentenek, a költségek befolyásolják a termékek és szolgáltatások árát és ezen keresztül a gazdasági társaságok versenyképességét, piaci pozícióját. Az EFAFFLEX gyorsmozgású spirálkapuk gyors nyitási és zárási sebessége növeli az épületek és csarnokok energiahatékonyságát csökkentve a két tér közötti légáramlást. A hőhídmentes EFA-THERM® lamellákkal további energiaköltség csökkenés érhető el.

Egyedi design

Találja meg az épület designhoz és a cég arculatához leginkább megfelelő ipari kaput. A standard alumíniumszínű bevonaton kívül a lamellákat, valamint a kapu acél részeit kívánságára a RAL szabvány szerinti színekben rendelheti meg. Így a gyorsmozgású ipari kapu építészetileg tökéletesen hozzáilleszthető minden homlokzathoz akár az Ön cégszínével, gondoskodva a cég telephelyének reprezentatív megjelenéséről.