EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST® Efficient

EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST® Efficient

EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST® Efficient

  • Keskeny keret a helytakarékos beépítés érdekében
  • Alacsony karbantartási igény a láncmeghajtásnak köszönhetően
  • DIN V ENV 1627-1630: 1999-04 szerinti WK 4 ellenállási osztály
  • Nyitási és zárási sebesség 0,5 m/s
  • 150 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. méretek, Sz=4.000 mm, Ma=5.130 mm
  • Az ift Rosenheim tesztelte és hitelesítette

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

Itt az idő, cserélje le hagyományos ipari kapuját

Egyedülálló: vékony keret és WK 2 osztályú betörés elleni védelem

Az EFA-SST® Efficient helytakarékos, nagy sebességű spirálkapu, melyet kis beépítési hely esetén is alkalmazni lehet. A szigetelt ajtólap és a lánchajtás lehetővé teszi a kompakt, keskeny tokméretet. Az EFAFLEX Efficient kis karbantartás-igényű, a meghajtórendszernek köszönhetően megfelel a WK 2 osztálynak. Becsukódáskor automatikusan betörés-ellenálló lezárás történik. Ez az ipari kapu tartós, a kopás minimális mivel a kapulap lamellákból áll, melyeket egy zsanérlánc köt össze. A menetgörgők a csuklópántrögzítőhöz vannak rögzítve, a kapu a nyitási és a zárási mozgás közben átsiklik a függőleges, spirál alakú vezetőkön. Ennek további eredménye a minimális zaj, az elhanyagolható mértékű kopás. Ennek az EFAFLEX ipari kapunak hosszabb az élettartama mint a hagyományos ipari kapuké.

Pályázati Lehetőség Ipari Kapu Cseréjére – Akár Kisvállalkozói Pályázat Segítségével Lcserélheti Ipari Kapiut

Az EFAFLEX Hungária Kft. együttműködési megállapodást kötött a MANHATTAN Akadémia Kft.-vel, annak érdekében, hogy segítséget kapjanak Partnereink az ipari kapuk esetén lehívható pályázati lehetőségek megismerésében valamint tanácsadást a pályázat elkészítsében.