EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST®

Az EFAFLEX spirálkapu a kínálat klasszikusa

EFAFLEX Gyorsmozgású Hőszigetelt Ipari Spirálkapu EFA-SST®

EFA-SST® Premium gyorsmozgású spirálkapu

  • Hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellák CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel
  • Elérhető akár 0,66 W/m²K hőátbocsátási tényező
  • Nyitás akár 2 m/sec a Premium kivitel esetén
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • Kimagasló szélterhelhetőség
  • Alaptartozék az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz a Premium kivitel esetén
  • Opcionális az EFA-SmartConnect® EFAFLEX IOT megoldás
  • 250 000 nyitási ciklusra tervezve, ami egy évben több mint napi 680(!) nyitás-zárás
  • Standard méretek max. Sz=10.000mm x Ma=12.000mm

AZ ÚJ SPIRÁLKAPU GENERÁCIÓ

Az energiaárak növekedése arra késztette az EFAFLEX gyorskapu gyártó német céget, hogy újra gondolja a gyorsmozgású spirálkapu kínálatát. A műszaki paraméterek újra tervezése a kapulapok fizikai tulajdonságait javította, a funkcionalitás optimalizálásával a kapuk megfelelnek a legújabb technológiai elvárásoknak az ipari és kereskedelmi épületek kapuzárására.

JÖVŐBE MUTATÓ EFA-THERM®-LAMELLÁK

Világ leggyorsabb ipari kapuja hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellákkal és CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel készülnek. A lammelák rendelhetők 40, 60, 80, vagy 100 mm panelvastagsággal, ennek alapján 0,7 és 1,4 W/m²K érték közötti hőátbocsátási tényező érhető el. Az EFA-THERM® hőszigetelt lamellák az EFA-SST® kapuk szériatartozéka. Az új kapulap masszív, hosszú élettartamú, hő- és hangszigetelt. Igény esetén a kapulapok fényáteresztő EFA-CLEAR® átlátszó akril panoráma lamellákkal helyettesíthetők.

KIVÁLÓ HANG- ÉS HŐSZIGETELÉS
ENERGIAHATÉKONY KAPUMEGOLDÁS – RENDKÍVÜLI ÁLLÓKÉPESSÉG

Az ipari, logisztikai és kereskedelmi szektor számára az épületek energetikai paraméterei alapvető költségtényezőt jelentenek. A költségek befolyásolják a termékek és szolgáltatások árát és ezen keresztül a gazdasági társaságok versenyképességét, piaci pozícióját. Az EFAFFLEX gyorsmozgású spirálkapuk gyors nyitási és zárási sebessége növeli az épületek és csarnokok energiahatékonyságát csökkentve a két tér közötti légáramlást. A hőhídmentes EFA-THERM® lamellákkal további energiaköltség csökkenés érhető el.

EGYEDI DIZÁJN

Találja meg a cége arculatához leginkább megfelelő ipari kaput kínálatunkban. A standard alumíniumszínű bevonaton kívül a lamellákat, valamint a kapu acél részeit kívánságára a RAL szabvány szerinti színekben rendelheti meg. Így a gyorsmozgású ipari kapuja építészetileg tökéletesen hozzáilleszthető minden homlokzathoz akár az Ön cégszínével, gondoskodva a cég telephelyének reprezentatív megjelenéséről.

GYORS ÉS BIZTONSÁGOS

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

ÍGY MŰKÖDIK AZ AKTÍV ÜTKÖZÉSVÉDELMI RENDSZER

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.