EFAFLEX Költséghatékony Hőszigetelt Gyorskapu

EFAFLEX Költséghatékony Hőszigetelt Gyorskapu EFA-SST® Essential

EFAFLEX Költséghatékony Hőszigetelt Gyorskapu

Az EFA-SST® Essential spirálkapu 

  • Kiváló hang- és hőszigetelés
  • 2 – 4 szélellenállási osztály
  • 100 000 működési ciklusra tervezve
  • Kültéri és beltéri alkalmazásra
  • Akár 0,5 m/s sebesség
  • Standard méret max. Sz=4.500mm x M=5.000mm

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

Az EFAFLEX hatékony, biztonságos, gyorsmozgású kapu

Az EFA-SST® Essential gyorsmozgású spirálkapuval még könnyebben válthat hagyományos kapurendszerről EFAFLEX spirálkapura. Kis helyigénye miatt, nehezebb beépítési lehetőség esetén is megfelelő megoldás az SST® Essential. Ugyanakkor hatékony és megbízható gyorskaput kínálunk, mely hozzájárul a vállalati folyamatok optimalizálásához, hosszútávon energia és költség – megtakarítást jelent.

Megbízható és gyors

Az EFAFLEX spirálkapu ötletes konstrukciós müszaki megoldása kompakt, gyorsmozgású ipari kaput ad a felhasználók részére. A fenti homogén szerkezet kiemelkedő mechanikai tulajdonságokat és gyors sebességet biztosít. Ajánljuk ezt a típust azoknak, akik a vállalati folyamatokat kevés kapuhasználattal végzik, megbízható ipari kaput szeretnének a hagyományos kaputípusokat elfelejtve.

Hang- és hőszigetelés

Minőség – költséghatékonyság

Az energia, amely a költségek egyik meghatározó része, napjainkban minden eddiginél fontosabb szerepet játszik. Mi az EFAFLEX-nél a növekvő árakra és a bizonytalan nyersanyagellátásra válaszul megalkottuk a világ leggyorsabb ipari kapuit. A gyors nyitási és zárási sebességnek köszönhetően csupán kismennyiségű energia vész el. Az EFA-SST® kapuk hőhídmentes EFA-THERM® lamella alapfelszereltséggel kínáljuk. A fenti lamellák jelentősen növelik a hőszigetelést, így csökkentik energiaköltségeit. Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk használatával Ön hatékonyan csökkentheti energiaköltségét.

Egyedi dizájn

Alkossa meg cége megjelenéséhez legjobban illeszkedő egyedi ipari kapuit! A standard alumínium színű bevonat mellett a lamellák és a kapu acél részei festhetők majdnem minden RAL színre a megrendelő igénye szerint. Így gyorsmozgású kapuink építészetileg tökéletesen igazodnak bármilyen homlokzathoz, az épülettel azonos színűre festhetők, ami reprezentatív megjelenést kölcsönöz telephelyének.

Biztonsági berendezéseK

Az abszolút biztonságért

Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket a kapu alsó tartományában, ahol az ütközések majdnem 90%-a történik, a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács alkalmazása nyújt megoldást. A rendszer teljesen önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített EFAFLEX védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló rendszerek – a több biztonsághoz

Az EFAFLEX további opcionálisan választható fejlesztése a kapu előtti 10×10 m2 területet érzékelő EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozzák az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja az Ön kapujának problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapújával Ön a piac legmagasabb szintű biztonsági standardja mellett dönt – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, es természetesen a kapu számára egyaránt.