EFAFLEX Nagy-légtömörségű Felfelé Letekeredő Tisztatéri Gyorsmozgású Ipari Kapu EFA-HVS® CR

Az EFAFLEX spirálkapu a kínálat klasszikusa

EFAFLEX Nagy-légtömörségű Felfelé Letekeredő Tisztatéri Gyorsmozgású Ipari Kapu EFA-HVS® CR

Az EFA-HVS® CR Nagy légtömörségű helytakarékos tisztatéri gyorsmozgású ipari kapu 

  • Rozsdamentes acél ajtólap és tokszerkezet
  • Szinte hermetikusan légzáró
  • Függőlegesen felnyíló kapu
  • Nyitás akár 1,0 m/s
  • Bezárás 0,75 m/s-ig
  • 150 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek Sz=1.300mm x Ma=1500mm-ig

Gyors és biztonságos

Ha ütközés történik, az Ön kapuja akkor is működőképes marad. A PREMIUM EFA-SST gyorsmozgasú ipari kaput Aktív Ütközésálló Rendszerrel (Active Crash System – ACS) szereljük fel, amely az önjavítást néhány másodpercen belül elvégzi. Az intelligens biztonsági berendezés a kapulap teljesen automatikus, elektronikusan felügyelt visszavezetését végzi a sínbe egy ütközés után. Ez az egyedi EFAFLEX fejlesztésű fix kapulapból és aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombináció, az EFA-ACS® megőrzi a kaput a balesetek okozta üzemkieséstől, javításoktól.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő azonnal észleli a rendellenes működést és lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

Az EFAFLEX kapuk működésének alapja egyedi az ipari kapuk piacán! Forgáspont és súlypont: A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva. Az EFAFLEX S széria gyorsmozgású kapuk a spirálnak köszönhetően halkan és kopásmentesen futnak. Más gyártói megoldások csak megközelítik ezt az innovatív technikát, mely a mindennapi üzemeltetés okozta kihívással súrlódásmentesen birkózik meg.

A függőlegesen felnyíló tisztatéri megoldás

Helytakarékos majdnem hermetikus zárás

Abban az esetben, ha oldalt csak kevés hely van, vagy egyáltalán nincs elegendő hely az EFA-HVS® CR felfelé nyíló helytakarékos ipari gyorskapu a legjobb megoldás. A függőlegesen nyiló és zárodó kapulap a megvezetésekkel hermetikusan reteszel. Az EFA-HVS® CR tipikus alkalmazási területei a logisztika, a zsilipelés, az anyag- és felvonóaknák, ellenőrzött zónák. A hermetikusan záró függőlegesen felnyíló kapulapok nemesacél-kivitelben készülnek.