Felfújható kaputömítés

Felfújható kaputömítés

Az EGD felfújható kaputömítések az optimális hőszigetelést biztosítják a rakodási folyamat során. Ideális megoldást nyújtanak szabályozott hőmérsékletű raktárépületek esetén. A felfújható oldalsó és felső párnák légmentesen rázárnak a járműre, megvédve az áruk minőségét a nyári meleg vagy a téli hideg hatásaitól. Védelmet nyújtanak a huzat, a por és a rovarok ellen.

Az EGD felfújható kaputömítések használatával jelentősen nő az energia-megtakarítás, javulnak a gyártási és a munkakörülmények. Magasabb biztonság érhető el, mert csökken annak lehetőségét, hogy illetéktelenek lépjenek be a raktárépületbe a rakodóöblön át. A felfújható oldalsó és felső párnák nem csupán optimális hőszigetelést biztosítanak, hanem automatikusan igazodnak a rakodó jármű méreteihez. Ez az EGD kaputömítés kiváló hőszigetelt megoldást nyújt a különböző méretű rakodójárművek esetén is.

Az EGD felfújható kaputömítések minőségi, rendkívül ellenálló, ‘Cordura’ anyagból készülnek, ennek köszönhetően kiváló szakítószilárdsággal, színtartóssággal és magas nedvességgel és penészképződéssel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek. 

Az EGD felfújható kaputömítések elülső és hátsó keretei préselt alumínium profilokból állnak. Az oldalsó keret különösen erős és szigetelt panelekből áll (vastagság: 40 mm). Mivel a kaputömítés előre szerelt állapotban kerül szállításra (3 részből áll), nagyon gyorsan és egyszerűen beépíthető. Jelentős költség és idő takarítható meg ezzel a modellel. 

Az EGD felfújható kaputömítések kétféle kivitelben érhetők el.

Az első kivitelnél a kaputömítés a rakodóálláshoz van rögzítve; ebben az esetben a raktárépület padlószintje és a jármű platója nagyjából egy szintben van (elérhető külső magasság 3600 mm és 4000 mm) Ajánlott szerelési magasság 4700 mm. 

Mivel előfordulnak olyan rakodási szituációk, ahol nincs rámpa kialakítva, ezért kifejlesztésre került egy másik kivitelezésű felfújható kaputömítés is (külső magasság 4700 mm). 

Használaton kívül (nincs felfújt állapotban) a párnák a felső és oldalsó takaró elemek (3 mm PVC) mögé húzódnak vissza, így a jármű vezetőjének tökéletes rálátása van a rakodóállásra a dokkolási folyamat alatt. Amint a jármű beállt a kaputömítéshez, a párnák 11 mp-en belül felfújódnak, kiváló hőszigetelést biztosítva a jármű oldalánál és tetőjénél. A rakodás befejezése után a párnák alig 25 mp alatt leeresztenek.

További műszaki információkért töltse ki ajánlatkérő oldalunkat!

Műszaki értékesítő kollégánk hamarosan megkeresi Önt a megadott elérhetőségek útján. A részletes felmérést követően cégére, a rakodástechnikai berendezések használati körülményeire és a várható használati intenzitásra szabott ajánlattal segítjük a tervezett beruházást.

Hiszünk abban, hogy Partnereinkkel és szakképzett munkatársainkkal együtt alakítjuk a rakodástechnika jövőjét!