Sínen eltolható rakodóhíd alumínium orrlemez szegmensekkel

Sínen eltolható rakodóhíd alumínium orrlemez szegmensekkel

Az EGD oldalra eltolható mechanikus rakodóhíd külső és belső használatra egyaránt alkalmas olyan helyeken, ahol minimális magasságbeli különbségek vannak a dokkoló és a rakodó jármű platója között.

A rakodóhíd a rámpa szélére rögzített vezetősínbe kerül, melynek végpontjai között a rakodóhíd igény szerint oldalra csúsztatható. Rakodáshoz a rakodóhídat egy működtető kar segítségével lehet ráengedni a jármű platójára. Az ellensúlyozó rugó csökkenti a rakodóhíd működtető karra jutó súlyát, így a rámpakiegyenlítőt 1 személy is könnyedén tudja kezelni. 2000 mm ≤ névleges szélesség esetén a rámpakiegyenlítő 2 db működtető karral van ellátva.

Használaton kívül a rakodóhíd függőleges pozícióban van rögzítve egy automata biztonsági szerkezet által. Minden acél rész rendelhető tűzihorganyzott kivitelben is. Ez a típus metszett alumínium orrlemezzel van felszerelve, így garantálva az optimális igazodást olyan járművekhez, melyek nem megfelelően álltak be a rakodóálláshoz.

Ez az EGD rakodóhíd megfelel az európai EN1398 szabvány előírásainak.

Az EGD Rakodóhíd sínen eltolható alumínium orrlemez szegmensekkel típus rendelhető a szabványos, leggyakrabban alkalmazott profilokkal, így a meglévő sínek költséges és bonyolult cseréje elkerülhető. Kérje műszaki értékesítő munkatársaink segítségét a részletekkel kapcsolatban.