Rámpakiegyenlítő targonca leesést gátló funkcióval ellátott, teleszkóposan kitolható orrlemezzel

Rámpakiegyenlítő targonca leesést gátló funkcióval ellátott, teleszkóposan kitolható orrlemezzel

A teleszkóposan kitolható orrlemezzel, valamint kiegészítő leesésgátló funkcióval ellátott helyhez kötött rámpaszint-kiegyenlítő olyan újdonság az EGD termékek széles körében, amely tovább növeli a be- és kirakodás közbeni biztonságot. A tárolóhelyeken és raktárakban, anyagmozgató rendszerek bevonásával végzett, gyors tempójú munka számos veszélyes, akár életveszélyes balesethez vezethet. Ezt szem előtt tartva, az EFA GLOBAL DOCKING a leesésgátló funkció bevezetésével csökkenti a balesetek kockázatát. A rámpaszint-kiegyenlítő nyugalmi állapotában a platformba épített négy blokkoló támasz felfelé mozog, és stabil biztonsági eszközt hoz létre, amely megakadályozza a villástargonca és a rakodást végző személyzet nyitott rámpáról történő leesését.

Az elektrohidraulikus rámpakiegyenlítő egyetlen gombnyomással működtethető. A platform kívánt magasságba emelését követően a teleszkóposan kitolható orrlemez a szükséges hosszúságban kitolható, és pontosan a teherautó platójára helyezhető. A fenti tulajdonság garantálja a hatékony be- illetve kirakodást azokban az esetekben is, amikor a jármű elhelyezkedése nem teljesen ideális és időigényes. bonyolult helyzetváltoztatásra lenne szükség a megfelelő dokkolás elérésére. Az anyagmozgató tevékenységek során a rámpakiegyenlítő automatikusan igazodik a teherautóplató magasságának változásához (automatikus lebegés üzemmód).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ez a rámpa típus kerettel együtt, egyetlen lépésben, kompakt egységként telepíthető az aknába. További kiegészítő nem szükséges. A telepítés jelentős költségmegtakarítása, hogy emelőhátfal fogadására is alkalmas. Kapható több kerettípussal. A szerkezet teherbírása megfelel a tengelyterhelési határértékeknek, figyelembe véve a legkedvezőtlenebb terhelési esetet.

Megfelel az EN 1398 európai szabvány összes követelményének, illetve a GS biztonsági teszteknek.