Rámpakiegyenlítő targonca leesést gátló funkcióval, teleszkóposan kitolható orrlemezzel

Rámpakiegyenlítő targonca leesést gátló funkcióval, teleszkóposan kitolható orrlemezzel

A teleszkóposan kitolható orrlemezzel, valamint a targonca leesését megakadályozó funkciókkal ellátott helyhez kötött rámpaszint-kiegyenlítő alkalmazásával nő a biztonság a be- és kirakodás során. Az ipari és logisztikai épületek rakodási területén az anyagmozgató rendszerek bevonásával végzett, gyorstempójú munka számos veszélyes, akár életveszélyes balesethez vezethet. Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. targonca leesésgátló funkcióval kínálja ezt a dokkoló eszközt. Így a vállalatok csökkenthetik a balesetek kockázatát. A rámpakiegyenlítőn a platformba épített négy blokkoló támasz nyújt védelmet a targonca leesésének megakadályozására. Így stabil biztonsági eszközt hozva létre, amely megakadályozza a villástargonca és a rakodást végző személyzet nyitott rámpáról történő leesését.

Az elektrohidraulikus rámpakiegyenlítő egyetlen gombnyomással működtethető. A platform kívánt magasságba emelését követően a teleszkóposan kitolható orrlemez a szükséges hosszúságban tolható ki, pontosan a teherautó platójára helyezhető. A fenti tulajdonság garantálja a hatékony be- illetve kirakodást azokban az esetekben is, amikor a jármű elhelyezkedése nem teljesen ideális és bonyolult helyzetváltoztatásra lenne szükség a megfelelő dokkolás elérésére. Az anyagmozgató tevékenységek során a rámpakiegyenlítő automatikusan igazodik a teherautóplató magasságának változásához (automatikus lebegés üzemmód).

Ez a rámpa típus kerettel együtt, egyetlen lépésben, kompakt egységként telepíthető az aknába. További kiegészítő nem szükséges. A telepítés jelentős költségmegtakarítása, hogy emelőhátfal fogadására is alkalmas. Kapható több kerettípussal, kérje munkatársaink szakmai tanácsát! A szerkezet teherbírása megfelel a tengelyterhelési határértékeknek, figyelembe véve a legkedvezőtlenebb terhelési esetet. A berendezés megfelel az EN 1398 európai szabvány összes követelményének, illetve a GS biztonsági teszteknek.