Rakodóhíd sínen eltolható mechanikus, acél kivitelben – alumínium orrlemez szegmensekkel

Rakodóhíd sínen eltolható mechanikus, acél kivitelben – alumínium orrlemez szegmensekkel

Az acél rakodóhíd alumínium orrlemezzel alkalmas beltéri és kültéri rámpákhoz, kis vagy közepes magasságkülönbségek áthidalására. Az acél kivitelű rakodóhíd rámpafejhez rögzítése alumínium orrlemezzel történik. A rúddal működtetve könnyen leengedhető a teherautóplatóra a be- vagy kirakodáshoz. A rakodóhíd súlyának kiegyenlítése rugókkal történik, ami lehetővé teszi, az egyszemélyes működtetést. A 2000 mm-es névleges szélességű és hosszúságú rakodóhíd két működtető rúddal ellátott, ami lehetővé teszi a kétszemélyes használatot is.

Használaton kívül a rakodóhidat az automatikus biztonsági funkció függőlegesen rögzíti a rámpa pereménél. A szegmentált alumínium orrlemezzel felszerelt rakodóhíd optimális megoldás ha a jármű rámpa melletti elhelyezkedése nem tökéletes. Ez a rakodóhíd kapható tüzihorganyzott kivitelben.

Az EN 1398 összes követelményének megfelel.

Mobil Alumínium rakodóhíd

Az EGD alumínium kivitelű rakodóhíd 40 mm vastag időjárásálló kamrás profilból készül, csúszásgátló réteggel. Az alumínium kivitelű rakodóhíd kiegyenlíti a magasságkülönbséget és zökkenőmentes rámpaszöget biztosít. Alapfelszereltségként, a rakodóhíd alsó részén gumiprofil található, ami megakadályozza a rakodási műveletek közbeni elmozdulást. A rakodóhíd felszerelhető védőkarokkal.